Originalen, Våra grundare!

Fredrik Svensson

Mia Svensson

Vi startade OriginalPeople med målet att skapa ett roligt koncept som skulle få folk att le. Vi hade tre nyckelmål i åtanke, vilka har format OriginalPeople till det företag som det är i dag:

Personalisering
Miljö
Lycka
Tillverkade med kärlek

Se vad våra anställda gör

Skapar dina produkter med omsorg

Patricia

Jag heter Patricia. Jag är en del av OP-teamet och gör det jag gillar mest, nämligen att skapa unika och fina designs. Jag ser mig själv som en väldigt kreativ person och jag har alltid varit engagerad i konstens värld. Jag älskar att förmedla känslor och positiv energi genom mina mönster.

Paketerar dina produkter miljösmart

Ylenia

Jag kommer från en by i närheten av Barcelona. Jag gillar naturen och att sporta. Jag brinner för allt som har med konst och kreativitet att göra. På OP jobbar jag med produktion och hanterar varje dag originella och fascinerande produkter.

Sublimerar din personliga design

Ludmila

Jag är från Argentina och jag brinner för nya utmaningar. Jag tycker om detaljer och att få människor att känna sig unika. OP ger mig möjlighet att arbeta med det jag älskar.

Varför vi gör som vi gör

Våra värderingar

Originell

Vi skapar originella gåvor och produkter till unika människor. Med våra skräddarsydda produkter kommer du att få folk att le!

Kvalitet

Varje produkt du designar är tillverkad för hand och kontrolleras individuellt. Var och en av dem är gjorda med 100% kärlek.

Planet

Vi samarbetar månatligen med NGO:s för att ge barn i utvecklingsländer en utbildning. Vi stöder också projekt som bekämpar klimatkrisen.

Våra rötter

Den ursprungliga berättelsen

Vår historia börjar redan sommaren 2012 när våra grundare, Mia & Fredrik, gjorde en roadtrip genom USA. På de amerikanska vägarna såg de och blev förälskade i familjedekaler. Efter att ha flyttat till Spanien i början av 2013 beslutade de att introducera denna produkt på den europeiska marknaden, och det var så resan för OriginalPeople började. Sedan dess har företaget expanderat i hela Europa och de har lagt till flera produkter i sitt sortiment. Gemensamt för alla produkter är att de designas av kunden själv, genom att kombinera våra avatarer, mönster, färger och valfri text.

}