Din varukorg är tom.
{{cestaCount}}

Vårt Team

Vi har skapat personliga och unika produkter till våra kunder sedan

2013. För att lyckas med detta har vi tre kärnvärden

ORIGINELL

OriginalPeople cares about People

Vi levererar originella presenter till unika personer. På vår sajt kan Du designa en present som visar att du känner personen ifråga. En design helt unik för hen.

KVALITET

OriginalPeople cares about Quality

Varje produkt görs för hand, med kärlek. För oss är kvalitet väldigt viktigt.

VÅR PLANET

OriginalPeople cares about the Planet

Vi stödjer månatligen flera Välgörenhetsorganisationer för att ge utsatta barn en framtid, och hjälpa människor som blivit offer för klimatförändringar.

Vi är ett team med människor som dagligen

jobbar fokuserat för att efterleva våra kärnvärden

.
Fredrik Svensson

Fredrik Svensson

Jag är en passionerad entreprenör, och med OP kan jag kombinera mitt stora intresse för IT med produkter som får människor att le. Jag älskar att bygga företag, generera fler jobb och ge människor möjligheten att utvecklas.

Mia Svensson

Mia Svensson

Jag gillar att jobba med produkter som får människor att bli glada och må bra. Därför älskar jag vad OP gör! Jag är en svensk entreprenör som bor utanför Barcelona. Jag brinner för vår planet, och att hjälpa dem som har det svårt.

Amirul

Amirul Hakim

Jag jobbar med digital art och illustration. OP är hörnstenen i min karriär. Jag skapar alla våra figurer, djur och symboler för hand, vilka i slutändan blir digitala illustrationer. Jag bor i Indonesien men arbetar globalt.

Ludmila

Ludmila Hunt

Jag kommer från Argentina och är känd för att ständigt söka nya utmaningar. Jag tycker om att skapa detaljer och ögonblick som får människor att känna sig unika. OP ger mig möjlighet att arbeta med det jag älskar.

Fabian

Fabian Svensson

Jag betraktar mig själv som kosmopolit. Jag älskar mångfald och att uppleva nya saker. OP:s dynamiska arbetsmiljö och mångkulturella atmosfär skapar en unik och spännande arbetsplats.

Andy

Andy

Jag är teamets bästa vän! Passionerad, glad och lojal. Jag är dessutom en toppmodell och ni har säkert sett mig på social medier och vår sajt. Inte för att skryta, men jag är grymt snygg när jag presenterar våra produkter!

Mafe

Maria Fernanda

Ylenia

Ylenia

Patricia

Patricia

Melker

Melker Svensson

Jag är född i Sverige men uppvuxen i Spanien. Jag älskar miljön och djuren, vilket går hand i hand med kulturen i OP. Jag är intresserad av vetenskap och teknik och här har jag möjlighet att utveckla mina färdigheter.