GRATIS LEVERANS vid 390 kr eller mer
Your updating order: 1trek8knt00f   close

Din varukorg är tom.

Skapa ny dekal nu!

{{cestaCount}}
{{cestaCount}}

Vårt Team

Vi har skapat personliga och unika produkter till våra kunder sedan

2013. För att lyckas med detta har vi tre kärnvärden

ORIGINELL

OriginalPeople cares about People

Vi levererar originella presenter till unika personer. På vår sajt kan Du designa en present som visar att du känner personen ifråga. En design helt unik för hen.

KVALITET

OriginalPeople cares about Quality

Varje produkt görs för hand, med kärlek. För oss är kvalitet väldigt viktigt.

VÅR PLANET

OriginalPeople cares about the Planet

Vi stödjer månatligen flera Välgörenhetsorganisationer för att ge utsatta barn en framtid, och hjälpa människor som blivit offer för klimatförändringar.

Vi är ett team med människor som dagligen

jobbar fokuserat för att efterleva våra kärnvärden

.
Fredrik Svensson

Fredrik Svensson

Jag är en passionerad entreprenör, och med OP kan jag kombinera mitt stora intresse för IT med produkter som får människor att le. Jag älskar att bygga företag, generera fler jobb och ge människor möjligheten att utvecklas.

Mia Svensson

Mia Svensson

Jag gillar att jobba med produkter som får människor att bli glada och må bra. Därför älskar jag vad OP gör! Jag är en svensk entreprenör som bor utanför Barcelona. Jag brinner för vår planet, och att hjälpa dem som har det svårt.

Amirul

Amirul Hakim

Jag jobbar med digital art och illustration. OP är hörnstenen i min karriär. Jag skapar alla våra figurer, djur och symboler för hand, vilka i slutändan blir digitala illustrationer. Jag bor i Indonesien men arbetar globalt.

Marianna

Marianna Costa

Jag är en italiensk tjej som brinner för att lära mig nya saker och utvecklas. Jag tror på att vara vänlig, jag älskar djur och natur och det är därför jag tycker om att arbeta här.

Fabian

Fabian Svensson

Jag betraktar mig själv som kosmopolit. Jag älskar mångfald och att uppleva nya saker. OP:s dynamiska arbetsmiljö och mångkulturella atmosfär skapar en unik och spännande arbetsplats.

Andy

Andy

Jag är teamets bästa vän! Passionerad, glad och lojal. Jag är dessutom en toppmodell och ni har säkert sett mig på social medier och vår sajt. Inte för att skryta, men jag är grymt snygg när jag presenterar våra produkter!