Stickers för bilar, väggar, fönster, dörrar, brevlådor… var du vill!

2020-04-09
Stickers, dekaler till bilen

Dekaler som väggdekoration

Stickers, vinyldekaler har funnits på marknaden i många år. Bland annat har vinyldekaler blivit populära som väggdekoration. Det är ett enkelt och billigt sätt att få en personlig touch hemma. Våra dekaler designar du själv på vår sajt. Du kombinerar huvuden och kroppar, husdjur och symboler tills du fått till det resultat du vill ha. Du kan även skriva en text om du vill.

T.ex. kan du använda stickers för att visa var och ens handduk.

Stickers som visar var och ens handduk

Stickersdekaler till dörrar, både ytterdörr och sovrumsdörrar

Med våra dekaler kan ni välkomna era gäster eller visa vilka barnens sovrum är. Man kan också visa vilka dörrar som leder till badrummet, tvättstugan etc. Till barnrummen kan ni designa dekaler som visar barnens intressen och skriva deras namn under, t.ex. Kalles rum!

Dörrdekaler och stickers med olika motiv

Stickers, dekaler till fönster

Du kan också använda våra stickers på fönstren i ditt hus, enkla att applicera och ta bort om du vill ändra style. Barnen kan ha dekaler som visar vad de gillar, t.ex. figurer som visar deras intressen eller symboler som visar vad de tycker är viktigt som fred, kärlek, hopp etc.

Stickers för fönster

Stickers till datorn och mobilen

Våra stickers är utskurna från en högkvalitetsvinyl och har lång hållbarhet och är slitstarka. Därför kan du även dem för att dekorera föremål som du använder varje dag, som datorn eller mobilen. Designa en sticker som visar din personlighet eller välj symboler närmast ditt hjärta.

Stickers till datorn och mobilen

Personliga dekaler till brevlådan

Personliga dekaler att sätta på brevlådan är mycket populärt. Till exempel en familjesticker med efternamnet under. Trevligt både för en själv, för grannar och för brevbäraren!

Personliga dekaler till brevlådan

originalpeople op

 
}