Drickmuggar i rostfritt stål med lock!

2021-09-07
Skräddarsydda vinbägare

Tidlösa drickmuggar i rostfritt stål! Tänk dig att det är en vacker sommardag och du bestämmer dig för att gå till stranden med dina vänner.

Du går några minuter i solen för att leta efter den perfekta platsen, och så fort du hittar den och sätter dig ner, dör du redan av törst.

Lyckligtvis har en av dina vänner med sig en kylryggsäck, full med dryck. Stackarn var tvungen att bära allas drinkar, men det kommer att vara värt det, för om en stund tar han fram en flaska vin och ni kommer att njuta av dagen till fullo.

Det är synd att så fort du häller vinet i en plastmugg, så tar det bara några minuter innan vinet blir ljummet. Och därmed försvinner en del av glädjen med att dricka det.

Det finns inget bättre än kall dryck för att bekämpa sommarvärmen. Här listar vi 3 anledningar till varför du bör äga en s.k. wine tumbler.

1. Våra drickmuggar håller temperaturen på all dryck

Njuter av en dag på stranden med vin och en vinbägare.
"Njut

Muggarna är gjorda i rostfritt stål, med isolerande material, som håller dina drycker kalla i 24 timmar och varma i 12 timmar! De har också en mycket funktionell design, vilket för oss till den andra punkten.

2. Drickmuggar med en praktisk och ekologisk design

"Anpassad

Fortfarande inte övertygad? Det kommer snart att förändras.

Vår tidlösa drickmugg har förutom en mycket cool design även ett praktiskt och bekvämt lock samt ett sugrör. Perfekt för att undvika spill! Med andra ord kan du ta med dig den överallt! Oavsett om du tränar eller går till jobbet behöver du inte längre oroa dig för olyckor eller temperaturförändringar.

Och det bästa av allt? Genom att använda våra drickmuggar i rostfritt stål, skyddar du miljön, eftersom du inte längre behöver köpa eller använda engångsmuggar.

Skapa din egen!

3. Du kan skapa din egna personliga design

Personlig vinbägare

Hos OriginalPeople har du möjlighet att helt och hållet skräddarsy din drickmugg/wine tumbler. Du kan välja färg, bakgrund, figurer, symboler och text.

Vi har över en miljon kombinationer så att du kan få en helt unik och personlig produkt. Drickmuggar i rostfritt stål till alla i familjen!

Skapa nu!

Det finns ett brett utbud av produkter i vår webbutik!

OriginalPeople produktportfölj

Här hittar du alla våra olika produkter, som du kan designa som du vill. Perfekta, unika och roliga gåvor till dig själv eller någon du tycker om!

Se våra produkter!

 
}