Din varukorg är tom.
{{cestaCount}}

Information

Här hittar du viktiga tips

Det som gör våra stickersdekaler unika är att de är helt konturskurna från en vit eller svart vinyl. Det finns ingen plast runtomkring figurerna. Dekalerna är av mycket hög kvalitet och när de monteras rätt, håller de i flera år.

Varje sticker är ett hantverk, med hög designkänsla och kvalitet. Vinylen är slitstark och vädertålig vilket gör att dekalerna håller i många år.

Hur man applicerar våra stickerdekaler

Hur man tar bort sin dekal

Instruktioner

Våra dekaler kan sättas på alla plana ytor. Figurerna är fästa på ett kraftigare papper med en transparent monteringsfilm över.

8° - 30°C
Underlaget som dekalen appliceras på måste ha en temperatur mellan 8° - 30°C
Tänk på att en bilyta som stått hela dagen i solen har en mycket högre temperatur än luften.

Detta är en unikt designad dekal från www.originalpeople.se.

Dekalen är gjord av en kvalitetsvinyl och sätts på plana ytor som t.ex. en bil, dator, skoter, surfplatta, brevlåda, skåp, fönster, mobil eller dörr.

Saker som du vill ge en personlig touch!

Varje dekal är handgjord av oss.

Fam. Svensson

VIKTIGT

OBS! Rengör underlaget ordentligt!

OBS! Rengör underlaget ordentligt! Använd t.ex. sprit eller fönsterputs.

Dekalen ska ej sättas på kallt glas.

Underlaget som dekalen appliceras på måste ha en temperatur mellan 8° - 30°C
Tänk på att en bilyta som stått hela dagen i solen har en mycket högre temperatur än luften.

Rengör underlaget.

INSTRUKTIONER

1 Rengör underlaget. Skrapa på strecken med ett kreditkort eller nagel, för att fästa figurerna/ bokstäverna ordentligt på den tunnare monteringsfilmen.

Sära på det grövre arket och monteringsfilmen

2 Sära på det grövre arket och monteringsfilmen genom att böja bak det grövre arket medans du håller i filmen med stickern på. Börja i ett av hörnen. Om något streck/detalj inte vill släppa, släpp ner filmen och gnugga med kort/nagel.

Ta bort det grövre arket och fäst sakta filmen med stickern mot underlaget samtidigt som du följer med, med andra handen.

3 Ta bort det grövre arket och fäst sakta filmen med stickern mot underlaget samtidigt som du följer med, med andra handen. När dekalen är på plats kan du med fördel skrapa med kort/nagel över strecken. Speciellt på smådetaljer som ögon och munnar

Dra bort monteringsfilmen i en skarp vinkel.

4 Dra bort monteringsfilmen i en skarp vinkel. Börja i ett av hörnen. Om någon del av dekalen inte vill släppa, gnugga bara med kort/nagel.

Placering: Alla plana ytor.

Vad gäller fordon, tänk på att inte placera dekalen nära vindrutetorkaren eller på fönster som hissas upp och ner.

OBS: Dekalerna tål inte snöskrapor eller andra typer av vassa verktyg.

Om du önskar ta bort en dekal, använd naglarna eller skrapa försiktigt med en kniv. För att få bort eventuella limrester, använd förslagsvis T-röd eller Label off från Biltema, direkt efter att du har avlägsnat dekalen. Låt inte limmet lufttorka.